Aktuelt

Vi søger to nye ledere

Er du vild med børn og familier og er skarp på feltet børnekultur? Eller er du vild med mennesker og har et skarpt blik for at lede innovation og processer omkring inddragelse og organisationsudvikling? Så er det måske dig, vi skal bruge til en af vores to nye lederstillinger på Vejle Bibliotekerne.

Af Lene Andersen

Tags

Stillingsopslag

I Vejle Bibliotekerne er vi i gang med at gennemføre en omorganisering, hvor vi skruer op for den nære ledelse og sætter fokus på organisationens agilitet og innovationsevne. Vi står over for en spændende transformation imod et nyt bibliotek og kulturhus. Først indebærer det en udflytning over en længere periode i midlertidige faciliteter med plads til eksperimenter. På længere sigt indebærer det, at vi flytter sammen med Musik og Kulturskolen i et nyt kulturhus i Vejle by, hvor visionen er at skabe et ”nyt anker for dagligdagens samvær, kultur, dannelse og medborgerskab”. 

Hele vejen igennem skal vi skabe værdi for borgerne, og det stiller store krav til os som organisation. Derfor har vi brug for to nye ledere til to spritnye afdelinger.

 

Børn & Familier

Som leder for 'Børn & familier' kommer du til at lede et team på 6-10 medarbejdere, der hver dag arbejder for, at børn og familier har unikke muligheder for at opleve, lege og lære i vores biblioteker og kulturhuse i Vejle Kommune. Teamet har ansvar for læseindsatser for børn, børnekultur og kulturelle tiltag rettet mod børnefamilier på vores 6 lokationer.

 

Organisation & Medborgerskab

Som leder af 'Organisation & Medborgerskab' kommer du til at lede et team på 4-6 medarbejdere, der hver dag arbejder for, at medborgerskabet blomstrer i Vejle Kommune og at borgerne får bedre muligheder for at deltage. Teamet skal desuden fungere som katalysator for organisationens udvikling samt som tovholder på interne udviklingsprocesser såvel som udviklingsprocesser i regi af vores nationale opgaver som centralbibliotek.

 

Du kan læse meget mere om de to stillinger på Vejle Kommunes hjemmeside, hvor du også kan indsende din digitale ansøgning. Vær opmærksom på, at vi bruger anonymiseret udvælgelse.

Ansøgningsfristen for begge stillinger er den 4. august. 

Vi glæder os til at høre fra dig!