For børn

Mød ComKean til international læsedag

Portrætfoto af Charly Baasch, aka. ComKean
Har du et barn i alderen 9-12 år, der godt kan lide at game? Så skal de da være med, når vi i anledning af FN’s internationale læsedag for børn får besøg af en af Danmarks største YouTubere, ComKean, som vil læse højt fra en af sine populære bøger om gaming.
Tid
10:00 - 15:00
Pris
Børnebillet - Del 1 og 2: 45 kr.
Børnebillet - Kun del 2: 45 kr.
Voksenbillet - Kun del 2: 70 kr.
Sted
Salen
Bibliotek
Vejle Bibliotek
Adresse

Willy Sørensens Plads 1
7100 Vejle
Danmark

I anledningen af FN’s internationale læsedag, inviterer vi børn i alderen 9-12 år ind til en spændende dag, hvor vi har valgt at sætte fokus på gamerlitteratur. De kan glæde dig til et spændende program, hvor de blandt andet kan møde forfatter, gamer og YouTuber ComKean, når han kommer og læser højt fra sin nyeste bog.

 

Hvem er ComKean?

ComKean er en af Danmarks største YouTubere, og så er han også forfatter til en række bøger om spil. Du kender ham måske ikke – men det gør dine børn med garanti.

Nu kommer han til Vejle Bibliotek for at læse højt i anledningen af FN’s internationale læsedag. 

 

Dagens program

På biblioteket har vi sammensat et spændende program, hvor vi om formiddagen skal på en spændende hybrid-skattejagt rundt på biblioteket sammen med tre af vores børnformidlere, før vi om eftermiddagen sætter os op i salen og møder ComKean. 

Når I tilmelder jer, skal I vælge, om I vil deltage i både Del 1 og Del 2 af arrangementet eller kun Del 2 med højtlæsning:

Del 1 – Fanget i et spil (uden forældre/voksne - plads til 35 børn)

  • Kl. 10.00: Fælles opstart i Salen
  • Kl. 10.30: ”Fanget i et spil”: Som i ComKean-bøgerne, har vi omdannet biblioteket til et spil, hvor vi ved hjælp af Minecraft skal slippe levende ud igen.
  • Kl. 12.00: Frokost (husk madpakke)

Del 2 - Højtlæsning og Meet-and-Greet med ComKean (maks. én voksen pr. barn)

  • 13.00: ComKean læser højt
  • 14.00 - ca. 16.00: Meet-and-Greet 

Efter højtlæsningen vil der være Meet-and-Greet, hvor du kan hilse på ComKean og få en selfie og en autograf. Der vil også være mulighed for at købe en af hans bøger. Har du allerede en af hans bøger, så ta’ den med.

Når I har fået en autograf, er der ikke mere på programmet, og I kan tage hjem. Det kan derfor være forskelligt, hvornår det er slut for hvert enkelt barn. ComKean går ikke, før alle der gerne vil have en autograf, har fået det.